Archief - Ben ik hacked ofzo?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Jayvie

Legacy Member
@Cyberkef: Is bij iedereen zo, heb het zelf ook uitgetest. 9lives.be doet het perfect

Cyberkef

Legacy Member
Als ik "9lives" intyp, gaat ie toch direct naar 9lives.be, ook met Firefox.
"http://9lives/" komt dan weer uit bij 9lives.com, een site over katteneten ^_^

Jayvie

Legacy Member
Cyberkef zei:
Als ik "9lives" intyp, gaat ie toch direct naar 9lives.be, ook met Firefox.
"http://9lives/" komt dan weer uit bij 9lives.com, een site over katteneten ^_^

Jep, maar bovenaan verschilt het menuutje wel van de "echte" 9lives. Ik heb wel niet de laatste nieuwe FireFox, mss dat daar het verschil ligt?

Cyberkef

Legacy Member
Ik heb nu Firefox 3.0.1.

Heb je hetzelfde probleem in IE? Als ie daar identiek hetzelfde voorheeft, kan je mss een of ander vies beestje op je pc staan hebben, anders ligt de fout hoogstwaarschijnlijk bij FF (een defecte addon ofzo?).

Ironpole

Legacy Member
Ik kom uit op een google search naar '9lives' als ik gewoon en droog 9lives intyp...

Cyberkef

Legacy Member
In IE kom ik bij gewoon "9lives" ook uit op google, bij "http://9lives" geeft em een foutmelding.

Mmm, en als je cookies verwijderd uit alle 9lives domeinen, blijft ie dan vies doen? (long shot wel, zou me verwonderen moest het helpen maar je weet maar nooit met al die domeinen :p)

RealFlub

Legacy Member
ik heb dit ook, met FF 3.0.1
ik typ gewoon '9lives' en dan enter, dan kom ik uit op die site zoals op screenshot.

maar het is enkel de frontpage dat ik zie, al de rest van links werkt toch niet.
enkel SotD werkt.

carhartt^-

Legacy Member
In safari naar http://9lives/ gaan leidt naar de screenshot van threadstarter; ook al reset ik safari op beginwaarden (alles verwijderd dus :s)

FEW

Legacy Member
RealRoot zei:
ik heb dit ook, met FF 3.0.1
ik typ gewoon '9lives' en dan enter, dan kom ik uit op die site zoals op screenshot.

maar het is enkel de frontpage dat ik zie, al de rest van links werkt toch niet.
enkel SotD werkt.
hier ook FF3.0.1 en het geeft bij mij ook dezelfde foute layout. maar ik kom toch altijd naar deze site via een bladwijzer dus mij maakt het niet uit :)

Timmos

Legacy Member
"9lives" staat bij mij gebonden als snelwoord naar 9lives.be. ("tweakers" leidt naar tweakers.net, "gmail" naar mijn inbox, "minerva" naar de minerva site van UGent enz).

Bij http://9lives/ krijg ik een normale foutmelding :p

lektriK

Legacy Member
Cyberkef zei:
Ik heb nu Firefox 3.0.1.

Heb je hetzelfde probleem in IE? Als ie daar identiek hetzelfde voorheeft, kan je mss een of ander vies beestje op je pc staan hebben, anders ligt de fout hoogstwaarschijnlijk bij FF (een defecte addon ofzo?).

in IEXPLORE gaat hij ook naar http://9lives/ ipv .be :s
ben waarschijnlijk paranoia aan't worden maar beter is formatteren zeker?

Cyberkef

Legacy Member
Nah, heeft niets te maken met hacken hoor, en als zoveel mensen hetzelfde probleem hebben, is de kans op een flippend spywarebeest echt bijna 0 (plots bij iedereen? dacht het niet :p).

Typ gewoon 9lives.be in het vervolg (of met firefox 3 gewoon al "9", de rest vult ie automatisch aan :p)

*edit*

Gebeurt dat met andere websites ook?

Zelete

Legacy Member
Als je "9lives" typt en je komt toevallig daar op terecht moet je niet te snel denken dat je gehacked bent hoor :p

lektriK

Legacy Member
In principe werkt het volgens pagerank op google als je "9lives" intikt enkel sinds kort niet meer en kom ik op die "http://9lives/" uit, een pagina die fake lijkt (links e.d.). Trouwens niet iedereen krijgt die site te zien wat het verdachter maakt..

yekezei

Legacy Member
Timmos zei:
"9lives" staat bij mij gebonden als snelwoord naar 9lives.be. ("tweakers" leidt naar tweakers.net, "gmail" naar mijn inbox, "minerva" naar de minerva site van UGent enz).

Bij http://9lives/ krijg ik een normale foutmelding :p

Ik krijg die katten eten site.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan