Archief - geekangels.be

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

kefkef

Legacy Member
Hoi,

Onlangs op volgende website aangekomen: Geekangels.eu
Ik heb mij geregistreerd als geekangel en verwacht een telefoontje en/of email, na een week. Ik vermoed dus dat deze site either een scam is of de admins/eigenaars verdwenen zijn.

Ik had graag een beetje geld willen verdienen zoals op deze site werd uitgelegd, aangezien ik pas in januari begin te werken. Leek mij fair, aangezien je zelf beslist wanneer je de klant begint aan te rekenen.
Ik vroeg mij dus af of nog dergelijke sites/bedrijven bestaan waar je van thuis uit een klein centje kan verdienen in verband met support verlenen. Zelf ben ik al op een software gekomen, maar deze is twee jaar geleden overgekocht door AVG voor een aantal functies, maar van de originele software blijft hiervan weinig te vinden in het nieuwe pakket van AVG.
Voor de rest vind ik alleen maar sites die mij belagen met scammers en dergelijke.

Nu, iemand meer info hierover?

mvg
kefkef

GigaPixels

Legacy Member
Ja dat lijkt me inderdaad wel dood, hun Twitter account heeft al jaren geen updates oid.

Niets houdt je tegen om zelf zo een site op te zetten als je de kennis hebt.

Zijn er geen plaats- of regiogebaseerde computer-hulp organisaties voor/van studenten?

GigaPixels

Legacy Member
Via DNS.be en het vimeo account eens gaan kijken, en de eigenaar/admin van de site heeft blijkbaar aan de Universiteit van Antwerpen gestudeerd en woont ook effectief in Antwerpen.

De site is geregistreerd in 2010 en sindsdien is er niets meer aan veranderd; dus ik neem aan dat het domein meteen voor 4 jaar of langer is vastgelegd.

Het bedrijfje er achter is trouwens waarschijnlijk failliet Faillissement Mighty Bvba te Antwerpen (876927510) - FaillissementsDossier.be en https://data.be/nl/doc/staatsblad/akte/2012/06/19/Mighty-Agency-8281732 (cool trouwens, data.be als domeinnaam)

kefkef

Legacy Member
Nice find guys! Thanks!
Ik kwam zelf ook tot deze conclusie, spijtig, leuk concept!
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan