Archief - Ervaring met medianetsale

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

chikken007

Legacy Member
Hey ik was opzoek naar een goedkope netwinkel en kreeg medianetsale aangeboden.
Nu lijkt het allemaal wel legit, maar toch is er wat argwaan omdat de prijzen echt wel laag liggen.


Iemand enige ervaing op deze website?

chikken007

Legacy Member
Ok bedankt dan koop ik wel ergens anders een smartphone

arnoke

Legacy Member
Vreemd..
Net vandaag beland ik ook op deze site.
Via advertentie op 2dehands en ik kreeg mooie mail terug dat hij verkocht was en... Ook verteld de verkoper mij erbij dat hij op Medianetsale had gekocht in een tijdelijke aanbieding (is mogelijk natuurlijk) maar als je dan ziet dat alles is afgeprijsd..:wtf:
En als ze dan misbruik maken van het certificaat dan pas ik toch ook

Sovereign

Legacy Member
Wegblijven. Ik was ook op zoek naar een laptop, zelfde verhaal als hierboven. Heb e-cops ook al ingelicht en hou 2dehands af en toe in het oog om gelijkaardige zoekertjes te melden, om die scammer het leven wat zuur te maken.

h497

Legacy Member
Hey,

Ik was even aan het google'n op deze site en ben hier zo terecht gekomen.

Via Marktplaats op deze advertentie gekomen.

Vervolgens de adverteerder gemaild en de volgende reactie gekregen:

Ik bedank u voor de reactie op mijn advertentie
Voor de HTC One die ik had aangeboden.
Helaas wil ik u mededelen dat ik de HTC One vanmiddag heb verkocht,
de eigenaar heeft het direct opgehaald.

Maar ik wil u hierdoor ook niet teleurstellen,
Op de doos was er een factuur aanwezig van een webshop waar deze HTC One is aangeschaft,
Ik hoop dat u er hier een kunt aanschaffen,

medianetsale.com

De HTC One kost er 449 EURO
Het gaat waarschijnlijk om een tijdelijke actie.

Met vriendelijke groet,
Julia de Vries

Daarna ben ik eens rond gaan kijken op deze site, en zag er vervolgens het thuiswinkel certificaat.
Ik vond de site niet professioneel en ben dus even op de site van het thuis winkel certificaat gaan kijken.

Daar kon ik deze site niet terug vinden, dus heb ik misbruik van het logo gemeld.
Daar heb ik de volgende reactie op gekregen:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het melden van onrecht gebruik van de Thuiswinkel Waarborg certificaat. Wij zijn druk bezig om de genoemde website uit de lucht te halen.




Met vriendelijke groet,
Mvr. Naoual Maachi

Gr Nick

wiseguy444

Legacy Member
Wegblijven!!!

Notes:-
The owner of the website is using a service to hide their identity
This website is 95 Days old

112 Other WebSites On This Server
buyfanspluslikes.com
flstudiomusic.com
KMDholding.com
cavendishbloom.com
visitors2cash.com
androidflavor.com
chatordate.info
nocostwebbiz.com
youlikebots.com
lukeafg.com
gotmoneyfree.com
saunimintis.com
zetfilmeonline.com
morpethchamberoftrade.com
kss-training.com
theomenmag.com
aceroyaleacionesespeciales.com
emergencyfm.com
foleyskenmare.com
missbudgetbeauty.co.uk
thaixcort.com
graybit.com
careatyale.org
valeriaduca.com
pressingbrand.com
dzhuvinov.com
davidclarkonline.com
psxeboots.com
3amsystems.com
gabrieldilaurentis.com
the-localization-tool.com
mesotheliomapersonalinjurylawyer.org
bowlermotorsport.com
astongreenlake.com
pattayasunrise.com
puretherapies.net
pro-excell.com
blacklinecreative.com
danexdrivechauffeurs.com
manxscenes.com
koroniosvillasantorini.com
williamleonard.net
pokemontoxic.net
mariahcareynetwork.com
noiretech.com
l2bfp.com
chestnutstudios.com
webdeconstructor.com
rebeccalowrie.com
funkthebuddha.com
meredith-and-derek.com
movingstar.us
georgesranchcyprus.com
jimgoldieracing.com
remembranceonline.co.uk
vitosalvatore.com
xxwallpaper.com
ehooka.co.uk
eurotrade-machinery.com
btc4you.com
faucetbtc.com
punterstoolkit.com
phaseonesec.com
carsales-autotrader.com
enjoy-ukraine.com
samworthingtonforum.com
ahepahellas.org
sailfish-sep.com
thenoblescience.com
freebitcoins.me
ios6liberation.info
antoinettesavill.com
speakcampaigns.org
danceflavourz.com
binary-options-trading.info
sterjosoft.com
eu-roads.com
cardinalhouseinvestments.com
0height.com
mapolist.com
hacksdeposit.com
financialadvisorsonline.com
idreamphone.com
shrinkyour.com
bp-plant-machinery.com
sampleria.com
bloggerton.com
noiseria.com
visits2cash.com
byeprice.it
steuerfrei-shoppen.net
xoferoj.com
backlinkswizz.com
freebettingstrategies.co.uk
empowerinvestmentgroup.com
tamaratobias.com
coinbox.me
fitnessnation.info
autokredi.com
dkreports.com
firstinstallmentloans.com
snipply.net
freebitcoinlottery.com
runeapps.org
jukesmarketing.com
savsan-dobermanns.com
whitediamondbanquetingsuite.com
adaptogether.com
magzs.co.uk
magzs.co
domains-pi.com
l2tales.com

playforfun91

Legacy Member
Intussen toch een bekende techniek bij scammers. Refereren naar de website waar die het zogezegd gekocht hebt in een "tijdelijke actie".

Darky135

Legacy Member
Juist dezelfde mail gehad.
Aan den advertentie op 2dehands (BE) rook is kaka in de lucht :p
Net 2dehands laten weten van de mail en hopelijk doen zij er ook snel iets aan om deze te verwijderen.

Wat ze allemaal tegenwoordig niet doen om te scammen..
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan