Archief - Ervaring met shijishuma.com

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

DaCrashOveride

Legacy Member
Ok,
http://shijishuma.com/views.asp?hw_id=1605
Ik ben dus erg geintresseerd in die Ipod, maar ik weet niet of het valt te vertrouwen. Ik heb die mens dus toegevoegd op msn en er even met gepraat en hij geeft mij de uitleg voor de lage prijs dat het is omdat het daar veel goedkoper is... Dat ze daar veel minder verdienen enzo... Het zou op 30€ verzendkosten komen dus 190€, ik wil die echt wel kopen maar wil dus eerst weten of iemand daar als iets gekocht heeft ofzo...

t071943

Legacy Member
Ik zou er van blijven hoor. Ziet er wel professioneel uit maar heb er mijn twijfels over

DaCrashOveride

Legacy Member
Ik had ook die gedachten, en het is een persoon die engels kan, maar beetje gebroken engels... Maar daarom vraag ik of er iemand ooit al vn heeft gekocht he.

t071943

Legacy Member
Gebroken engels = zeker vanblijven , tzal wel een nigeriaan ofzo zijn die wil geld maken. Als het zo iemand is is het wel de beste die ik ooit gezien heb

nOOb 001

Legacy Member
zijn email adressen zijn @hotmail en om dan een proffesionele webshop te zijn, dat betwijfel ik toch hoor

DaCrashOveride

Legacy Member
Ben al niet meer van plan om er te kopen... Als ik een vraag stel over garantie van apple toestel begint hij over hoe mooi zijn hoofdstad van zijn land is... Altijd wijkt hij af van de kwestie...

DaCrashOveride

Legacy Member
Hij was bezig over beijing fzoiet?
En over zn CAPITAL :p

DaCrashOveride

Legacy Member
Nja... :D Na wa wikipedia klopt da wel...
Maar twijfel der nog echt serieus aan ze... Echt nog niemand zaken me gedaan ofwa?

Rage

Legacy Member
Als ik in google de naam intik: shijishuma.com of zonder .com dan vind ik niet zoveel. Als ik bijvoorbeeld te weten wil komen of een bepaalde webstore goed is dan zoek ik naar de naam. Meestal vind je zo forumtopics over mensen die er ervaring mee hebben, of een shopreview of whatever..

Nu vind ik niets nuttigs op google als ik dat intik, dus ik denk dat het niet te vertrouwen valt. (Ik zou het risico niet nemen)

DaCrashOveride

Legacy Member
Minimum Rage zei:
Als ik in google de naam intik: shijishuma.com of zonder .com dan vind ik niet zoveel. Als ik bijvoorbeeld te weten wil komen of een bepaalde webstore goed is dan zoek ik naar de naam. Meestal vind je zo forumtopics over mensen die er ervaring mee hebben, of een shopreview of whatever..

Nu vind ik niets nuttigs op google als ik dat intik, dus ik denk dat het niet te vertrouwen valt. (Ik zou het risico niet nemen)
Idd, da had ik ook al gedaan en aan hem gevraagd hoe da kwam...
Hij gaf als uitleg dat ze bij hem zon andere gebruikte... Dien geeft ne link en da was allemaal int chinees:D Dus hij kon zegge wa hij wou.. :D En dan vraag ik waarom ik nix op fora over hem vind en dan begint hij weer over zijn hoofdstad te zevere:p

gerco

Legacy Member
t071943 zei:
Ahja Beijing is Peking wss :)

Peking was de oude naam, Beijing de nieuwe.

DaCrashOveride zei:
Idd, da had ik ook al gedaan en aan hem gevraagd hoe da kwam...
Hij gaf als uitleg dat ze bij hem zon andere gebruikte... Dien geeft ne link en da was allemaal int chinees:D Dus hij kon zegge wa hij wou.. :D En dan vraag ik waarom ik nix op fora over hem vind en dan begint hij weer over zijn hoofdstad te zevere:p

Gewoon daar niets kopen dus. ;)

tomvanhouche

Legacy Member
Je moet eens bij LCD TV zien. Een 57 inch full hd voor slechts 480€, zegt al meer als genoeg :D :D

DaCrashOveride

Legacy Member
tomvanhouche zei:
Je moet eens bij LCD TV zien. Een 57 inch full hd voor slechts 480€, zegt al meer als genoeg :D :D
idd, en een yamaha raptor voor 1680€:D

De SkeEvN

Legacy Member
Telphone:86+010********


.... :)

ze kunne telephone nog nie spelle

Trench

Legacy Member
ze verkopen ook unlocked iphones :) voor 280euro
wel tof dat de winkel het al voor u doet :)
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan