Archief - qmobile24.com betrouwbaar?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

TheCeet

Legacy Member
Ik kwam deze site tegen Qmobile24.com

De xperia Z staat er zeer goed koop. Daarom vraag ik me af of deze site wel te betrouwen is? Ik vind er nergens iets over op het internet.

hellraiser

Legacy Member
idd, zou ik ook graag weten.
Nergens iets over te vinden, had ook interesse voor een xperia Z en bij een verkoop op 2dehands zo aan een link naar deze shop gekomen

Berttt

Legacy Member
hellraiser zei:
idd, zou ik ook graag weten.
Nergens iets over te vinden, had ook interesse voor een xperia Z en bij een verkoop op 2dehands zo aan een link naar deze shop gekomen

Volgens mij een oplichter via 2dehands.be....

Allereerst dank ik u voor u reactie op mij adveertentie,
Ik heb heel wat reactie's gehad en moet u teleurstellen dat ik de
PS3 SLIM 320 GB heb verkocht.
Maar ik heb wel goed nieuws voor u want

bij de PS3 SLIM 320 GB was er een factuur aanwezig van:

Qmobile24.com

De PS3 SLIM 320 GB is hier gekocht voor €179,

Ik hoop dat ik uw op deze wijze alsnog kan gerust stellen,


Met vriendelijke groet,
Sophie de Jong

Berttt

Legacy Member
Er staat ook op hun site een thuiswinkelwaarborg certificaat, echter op de site van thuiswinkel kun je hen niet terugvinden...oplichting...

TheCeet

Legacy Member
Berttt zei:
Er staat ook op hun site een thuiswinkelwaarborg certificaat, echter op de site van thuiswinkel kun je hen niet terugvinden...oplichting...

Ivm met dat certificaat. Wat is dit dan op onderstaande link?
Certificaat Algemeen

Lijkt toch een certificaat van Thuiswinkel

Berttt

Legacy Member
Geachte heer/mevrouw,



Naar aanleiding van uw mail graag het volgende, de genoemde website is geen lid van de Thuiswinkel organisatie. Wij adviseren u geen aankopen te doen bij qmobile24.com. Wij zijn druk bezig om de betreffende website uit de lucht te halen.





Met vriendelijke groet,

Dhr. Dilaan Mahwe



namens



Ank van Heeringen

Jurist

paraDOTbe

Legacy Member
Berttt zei:
Geachte heer/mevrouw,



Naar aanleiding van uw mail graag het volgende, de genoemde website is geen lid van de Thuiswinkel organisatie. Wij adviseren u geen aankopen te doen bij qmobile24.com. Wij zijn druk bezig om de betreffende website uit de lucht te halen.





Met vriendelijke groet,

Dhr. Dilaan Mahwe



namens



Ank van Heeringen

Jurist
Lekker professionele mail zeg... :wtf:

Bully007

Legacy Member
Voor diegene die hier lezen.

Een thuiswinkelwaarborg logo, moet steeds een link zijn naar een beveiligde website van thuiswinkelwaarborg zelf.

Bv Bol.com helemaal onderaan rechts.

Als je daarop klikt, kom je bij

Certificaat Bol.com

en zie je in de adresbalk https en ook duidelijk dat het de site van thuiswinkel zelf is.

Als je dit op QMobile doet, zie je dat zij gewoon een pdf'je hebben aangepast en op hun eigen server hebben geplaatst.

Indien dit het geval is, is er sprake van bewuste oplichting en is het aangeraden er nooit iets te bestellen!

Leann

Legacy Member
Ik heb vorige week een bestelling gedaan en zie dit nu pas, ineens is de website van het web gehaald.
Wat kan ik nu het beste doen om mijn geld ooit nog terug te zien?

Plato

Legacy Member
Leann zei:
Ik heb vorige week een bestelling gedaan en zie dit nu pas, ineens is de website van het web gehaald.
Wat kan ik nu het beste doen om mijn geld ooit nog terug te zien?
Ik wil je niet ontmoedigen, maar de kans dat je je geld terugziet lijkt me zeer klein omdat het hier om een vorm van oplichting gaat, die al 1,5 jaar bezig is - mogelijk door steeds dezelfde persoon. Wat kan je doen?

Aangifte doen bij e-cops
en hier ook melden

brokkepiloot

Legacy Member
Ik heb het ook zitten van qmobile
199euro voor een tablet, ik heb al meerdere dingen online besteld en altijd google geraadpleegd
nu had ik geen internet bij de hand dus aan een collega gevraagd check het eens even en die kwam af
met het thuiswinkel ding op de site.
Eenmaal thuisgekomen verder geen aandacht aan besteed en het aanbod is te verleidelijk dus besteld
vandaag erachter gekomen dat de site offline is en direct google gezocht en dit was het eerste dat ik tegenkwam

Ik ben op de qmobile site gekomen via ook zo'n mail van net verkocht, hier besteld
de persoon was:
Esther van Batenburg ([email protected])

Ik had een mail terug gestuurd met de vraag of deze betrouwbaar is, geen reactie gekregen of toch dezelfde mail nog eens terug gehad maar dat kan ook zijn dat ik misschien 2keer op haar zoekertje had gereageerd.
Ze had zo'n tablet in de aanbieding voor €160 op 2dehands.be | Tweedehands en nieuwe artikelen kopen en verkopen bij woonplaats stond Lier of Geel.

Veel kan ik vandaag niet doen, banken zijn toch al gesloten dus maandag 1ste werk bank bellen, aangifte doen bij politie
wel heb ik daarnet al aangifte gedaan op e-cops.

Nu zou ik ook zeeeer graag weten wie erachter zit zoals iedereen hier wel waarschijnlijk, ik heb hier daarnet een artikel gelezen over Dennis Hatzmann Dennis Hatzmann, internetoplichter - Dossiers - Opgelicht.nl

Is het niet mogelijk zelf zoiets op poten te zetten met een aantal personen?

Ik zou graag mijn geld terug hebben zoals zovele hier

wdkbull

Legacy Member
Opgepast mensen, deze website staat terug online.

Ik had interesse in een HTC one waarbij ik een soortgelijke mail ontving zoals hierboven ivm de PS3.

De persoon doet zich nu voor als Esther Gielkens.

Ik ga hiervan aangifte doen.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan