Archief - www.super-voordeel.com/

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

JuneGeubbelmans

Legacy Member
Jammer dat de playstation 4 allemaal uitverkocht is.

ZeroGeass

Legacy Member
Obvious scammers Registrant heeft een adres opgegeven in Panama

Domain Name: SUPER-VOORDEEL.COM
Registry Domain ID: NA
Registrar WHOIS Server: whois.enom.com
Registrar URL: eNom - domain name, web site hosting, email, registration
Creation Date: 2014-02-03 16:15:00Z
Registrar Registration Expiration Date: 2015-02-03 16:15:00Z
Registrar: ENOM, INC.
Registrar IANA ID: 48
Registrar Abuse Contact Email: [email protected]
Registrar Abuse Contact Phone: +1.4252744500
Reseller: NAMECHEAP.COM
Domain Status: clientTransferProhibited
Registry Registrant ID:
Registrant Name: WHOISGUARD PROTECTED
Registrant Organization: WHOISGUARD, INC.
Registrant Street: P.O. BOX 0823-03411
Registrant City: PANAMA
Registrant State/Province: PANAMA
Registrant Postal Code: 00000
Registrant Country: PA
Registrant Phone: +507.8365503
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax: +51.17057182
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: [email protected]
Registry Admin ID:
Admin Name: WHOISGUARD PROTECTED
Admin Organization: WHOISGUARD, INC.
Admin Street: P.O. BOX 0823-03411
Admin City: PANAMA
Admin State/Province: PANAMA
Admin Postal Code: 00000
Admin Country: PA
Admin Phone: +507.8365503
Admin Phone Ext:
Admin Fax: +51.17057182
Admin Fax Ext:
Admin Email: [email protected]
Registry Tech ID:
Tech Name: WHOISGUARD PROTECTED
Tech Organization: WHOISGUARD, INC.
Tech Street: P.O. BOX 0823-03411
Tech City: PANAMA
Tech State/Province: PANAMA
Tech Postal Code: 00000
Tech Country: PA
Tech Phone: +507.8365503
Tech Phone Ext:
Tech Fax: +51.17057182
Tech Fax Ext:
Tech Email: [email protected]
Name Server: NS3.WRZHOST.COM
Name Server: NS4.WRZHOST.COM
DNSSEC: unSigned
URL of the ICANN WHOIS Data Problem Reporting System: Whois Inaccuracy Complaint Form | ICANN
Last update of WHOIS database: 2014-02-03 08:15:07Z

Mackenzie

Legacy Member
Ja ik geloof de prijzen ook niet echt, maar het beste is altijd het KVK nummer bekijken en (raar genoeg) bestaat dit wel onder die naam: KVK.
Ik zou er nog steeds niets kopen :)
En ZeroGeass, ik zet nu ook nooit mijn echt adres in de registrar DB ;) als hij een webhost heeft bij een bedrijf in panama, is het zeker mogelijk dat dit de gegevens zijn van dat bedrijf.

ZeroGeass

Legacy Member
Mackenzie zei:
Ja ik geloof de prijzen ook niet echt, maar het beste is altijd het KVK nummer bekijken en (raar genoeg) bestaat dit wel onder die naam: KVK.
Ik zou er nog steeds niets kopen :)
En ZeroGeass, ik zet nu ook nooit mijn echt adres in de registrar DB ;) als hij een webhost heeft bij een bedrijf in panama, is het zeker mogelijk dat dit de gegevens zijn van dat bedrijf.

Ik zie geen logica om het dubbel te betalen bij Panamahosting om een webshop te runnen tenzij hij uiteraard offshore hosting wenst...

Hij is verplicht zich ten aller tijde bekend te maken op zijn webshop, wat hij dus degelijk heeft probeert te vermijden.

ZeroGeass

Legacy Member
Vanuit een ander forum.

Misbruiken de BTW gegevens van een bedrijf uit KROMMENIE en de KvK gegevens van een Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen uit Scharwoude.

Heel ver bij deze club wegblijven, 100 % zeker boeven.

super-voordeel.com opgelichtopinternet

Psy

Legacy Member
Ken die layout van die site ook van ergens, komt zeer bekend voor, zal ook wel geript zijn

ZeroGeass

Legacy Member
Ik gebruik ook opencart voor mijn webwinkel, dat wil toch helemaal niets zeggen?
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan