Archief - www.uer168.com ... ubergoedkoop en wss fake?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

lobotomy

Legacy Member
hey,

check dit eens

www.uer168.com

zeer goedkoop imo..
maar wss zo fake als wat..
ge kunt die kerel adden op msn en ja hij zegt wel da ze te vertrouwen zijn, maja, da wilt natuurlijk helemaal nix zeggen.

iemand heir ervaring mee? of het lef om te proberen? ^^

keeperke126

Legacy Member
Ik vind het nogal ongeloofwaardig. Ook wel erg uiteenlopende producten: van een mp3 tot een Mercedes SL65 AMG (:love:). Ik zou het niet proberen en de site links laten liggen :p.

white_steam

Legacy Member
leuk probeersel ::: zo fake als maar kan zijn, en toch :D er zijn er die erin trappen

GaMe®

Legacy Member
Inderdaad pure scam, er zijn echt duizenden sites zoals die met van die belachelijke namen als "uer168".

Gamer

Legacy Member
yes, it is worth trusting.
we are an international wholesaler.
we avoided a lot of customs tax when we gain the items. so the price is so low.
thanks!

aangeven die handel :)

Als je kijkt zie je dat ze de meeste artikelen van het net ergens hebben gehaald, mooie foto's en sommige specs zijn zelfs in het italiaans :)

Volspammen die site : http://www.uer168.com/gbook.asp

Gamer

Legacy Member
Nog ne goeie :

Why don't you have a feedback area where your previous customers can leave a feedback about the items purchased??

we have a lot of feedback letters in our company!
you can come and see them.
thank you very much!

Lol, brieven van waar de produkten blijven zeker :p

swuis

Legacy Member
lol kleine whois gedaan op die site...

Adresse IP de 'www.uer168.com' : 216.104.34.186
Serveurs DNS : ns.xinnet.cn
ns.xinnetdns.com

Serveur(s) mail : aucun trouvé

Serveur web
Logiciel serveur : Microsoft-IIS/6.0
Date serveur : Sun, 06 Jan 2008 11:57:58 GMT



Propriétaire du site
Whois Server Version 2.0

Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.

Domain Name: UER168.COM
Registrar: XIN NET TECHNOLOGY CORPORATION
Whois Server: whois.paycenter.com.cn
Referral URL: http://www.xinnet.com
Name Server: NS.XINNET.CN
Name Server: NS.XINNETDNS.COM
Status: ok
Updated Date: 08-dec-2007
Creation Date: 08-dec-2007
Expiration Date: 08-dec-2008

Dan eens opgezocht naar die
Registrar: XIN NET TECHNOLOGY CORPORATION

En die hebben maar liefst 419 sites geregistreerd onder die corporation...
ref:
Code:
http://rss.uribl.com/nic/XIN_NET_TECHNOLOGY_CORPORATION.html

verkopende van medicatie, tot auto's...

Zever dus. khad vroeger ook nog zo ene gevonden...

http://shop686.com/

gizmo666

Legacy Member
heb mijn pree juist gekregen, kzal er ene bestellen, wilt er nog iemand ene?:p

Art

Legacy Member
Als je hier gaat beginnen met zwammen , kan je ook direct naar het juiste subforum gaan en niet hier beginnen.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan