Archief - Fake mail reply adres?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Taxandrian

Legacy Member
Sorry voor de titel; weet niet precies hoe ik dit moet verwoorden.

Vraag is: ik heb geantwoord op een e-mail, maar bij nader onderzoek blijkt mijn reply naar een @inbound.postmarkapp.com adres gestuurd te zijn, hetgeen een compleet ander adres is dan dat van de afzender. Is het mogelijk dat dit een 'dummy' adres is, dus met andere woorden: ik heb geantwoord op een mail waar eigenlijk niet op geantwoord kan worden?
(gaat over het betwisten van een parkeerboete dus zou me niks verbazen als de parkeerfirma op deze manier betwistingen moeilijk/onmogelijk wil maken)

Dank bij voorbaat!

j-be

Legacy Member
Taxandrian zei:
Sorry voor de titel; weet niet precies hoe ik dit moet verwoorden.

Vraag is: ik heb geantwoord op een e-mail, maar bij nader onderzoek blijkt mijn reply naar volgend adres gestuurd te zijn:

[email protected]

Hetgeen een compleet ander adres is dan dat van de afzender. Is het mogelijk dat dit een 'dummy' adres is, dus met andere woorden: ik heb geantwoord op een mail waar eigenlijk niet op geantwoord kan worden?
(gaat over het betwisten van een parkeerboete dus zou me niks verbazen als de parkeerfirma op deze manier betwistingen moeilijk/onmogelijk wil maken)

Dank bij voorbaat!

Het is een Postmark inbound adres - dat is een systeem om replies op emails als een andere vorm binnen te krijgen. Bijvoorbeeld rechtstreeks in een ander systeem, zoals hun intern ticketsysteem. Dat wil niet zeggen dat je reply zeker is aangekomen. Maar het is zeker niet noodzakelijk een fake adres.

Je haalt best dat effectieve adres ook weg in je post. Het is zeer waarschijnlijk gelinkt aan jouw specifiek dossier.

Taxandrian

Legacy Member
j-be zei:
Het is een Postmark inbound adres - dat is een systeem om replies op emails als een andere vorm binnen te krijgen. Bijvoorbeeld rechtstreeks in een ander systeem, zoals hun intern ticketsysteem. Dat wil niet zeggen dat je reply zeker is aangekomen. Maar het is zeker niet noodzakelijk een fake adres.

Je haalt best dat effectieve adres ook weg in je post. Het is zeer waarschijnlijk gelinkt aan jouw specifiek dossier.

OK thanks, heb het mailadres weggehaald (vroeg me ook al af of ik dat niet beter weggelaten had, maar wilde duidelijk zijn)
Anders wel al twee weken geleden en nog geen antwoord gekregen dus volgens mij gebaren ze van krommenaas; ze hebben hun geld immers toch al. Maar dat is een andere kwestie....
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan