Archief - DJ X-Flame (site ripper) Please read !!

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Tomek

Legacy Member
Gisterenavond heb ik van iemand een link gekregen http://www.x-flame.be/

Dit is MIJN site:

tomek.jpg


ik heb deze site reeds sinds begin januari/februari. Ik heb voor deze site 250 euro betaald (heb bewijzen en al).

Hier enkele screenshots van de site van X-Flame:

home_.jpg


2_.jpg


3_.jpg


4_.jpg


5_.jpg


6_.jpg


7_.jpg


Ik heb die kerel gisteren meteen gebeld en geëist dat hij zijn site wegdoet. Wat kan ik hier aan doen indien dit niet gebeurt? En wat kan ik in de toekomst doen om dit tegen te gaan.

Ik geloof dat er nog altijd iets bestaat als "intellectuele eigendom"?

Tranceforever

Legacy Member
mmm ligt gevoelig...
op zicht kan je hem niets doen aangezien er geen copyright op je site staat, dat zou ik nu dus direct doen, zonder ben je niet veel.
==> © 2004 sitenaam | All rights reserved |
vb.: © 2004 vinceonline.be.tf | All rights reserved |

ik denk dus dat ge dr nix tegen kunt beginnen, tis gewoon lame wat m doet en daardoor zal m mijn respect allesinds niet krijgen

Project Zero

Legacy Member
Ge kunt em altijd dwingen en bedreigen want hij verdient nie meer :tongue:

Of ja gelijk bij mijn site (www.zerostorage.vze.com) gewoon gauw copyright deronder zette..
Voor de rest zou ik die gast eens gauw op zn plaats zetten want dit zou er voor my gewoon nimmer doorkunnen..

(Das leuk he iemand anders zijn harde werk gewoon stelen... :doh: )

Maarja, nog veel geluk ;)


MVG,
Project Zero

EDIT: Ik zie net dat hij zn site heeft veranderd..

Ge kunt misschien uw broncode beveiligen als dat gaat (Beeld --> Bron)
Volgens my heeft hij zo uw site geript..

WHiSPy

Legacy Member
Tranceforever zei:
mmm ligt gevoelig...
op zicht kan je hem niets doen aangezien er geen copyright op je site staat, dat zou ik nu dus direct doen, zonder ben je niet veel.
==> © 2004 sitenaam | All rights reserved |
vb.: © 2004 vinceonline.be.tf | All rights reserved |

ik denk dus dat ge dr nix tegen kunt beginnen, tis gewoon lame wat m doet en daardoor zal m mijn respect allesinds niet krijgen

Not true. Op het internet bestaat er nog altijd zoiets als intellectueel eigendom. Daarvoor moet je geen copyright message onderaan de pagina hebben staan, maar je moet dan wel kunnen bewijzen dat jij die pagina als eerste gemaakt hebt. (je kan dit eventueel voor de rechtbank trekken als je bewijs hebt dat hij geript heeft, maar dat is beetje overkill denk 'k :))

Source code beveiligen gaat trouwens niet op een degelijke manier. De meest effectieve manier om een site te beveiligen tegen beginners is alle layout en images in uw css smijten en hopen dat ze er niet aan uit kunnen. :)

Oblivion

Legacy Member
Tranceforever zei:
mmm ligt gevoelig...
op zicht kan je hem niets doen aangezien er geen copyright op je site staat, dat zou ik nu dus direct doen, zonder ben je niet veel.
==> © 2004 sitenaam | All rights reserved |
vb.: © 2004 vinceonline.be.tf | All rights reserved |

ik denk dus dat ge dr nix tegen kunt beginnen, tis gewoon lame wat m doet en daardoor zal m mijn respect allesinds niet krijgen


copyright staat er wel op, al dan niet vermeld
er komt wettelijk sowieso een copyright op je intellectuele eigendom van de moment deze bestaat..
aan jou om te bewijzen dan

edit: ok kzie dat whispy dit ook al net gezegd had :) nuja is dus europese wetgeving... kan er indien gewenst de links naar geven via directoraat generaal interne markt van de ec...

Zero Grav

Legacy Member
Dit is nogaltijd een muziek sub-forum.
Dat gij u slecht voelt omdat uw site geript is of wie zijn site dan ook kank begrijpen maar het kon evengoed een site over pampers zijn en het heeft dus echt volledig geen nut dat ge hier een thread voor opstart

Pana

Legacy Member
Zero Grav zei:
Dit is nogaltijd een muziek sub-forum.
Dat gij u slecht voelt omdat uw site geript is of wie zijn site dan ook kank begrijpen maar het kon evengoed een site over pampers zijn en het heeft dus echt volledig geen nut dat ge hier een thread voor opstart


:ironic:
Maar het is nu een DJ site, en DJ's helpen elkaar. Ge zou het zelf maar is moete meemaken, 250 pengels betalen, en dan zien dat een of andere laag bij de grondse DJ dat ff komt pikken.

G-N9NE

Legacy Member
Maar 't gaat hier niet over pampers. ;)

Normaal zou'k die idd moeten verplaatsen maar 'k begrijp Tomek volkomen, zoiets doe je niet. Dus daar 'n beetje ruchtbaarheid aangeven is geen slecht idee.
Want wie bv een site ript, ript mss wel ook eens wat meer...

Deze blijft mooi open, en hopelijk lezen en onthouden we die X-flame, may he burn in the fires of damnation ;)

Oblivion

Legacy Member
Zero Grav zei:
Dit is nogaltijd een muziek sub-forum.
Dat gij u slecht voelt omdat uw site geript is of wie zijn site dan ook kank begrijpen maar het kon evengoed een site over pampers zijn en het heeft dus echt volledig geen nut dat ge hier een thread voor opstart


imo volledig terecht hier hoor...
tgaat over djs, dus... en waarschuwen
als ik me niet vergis is/was die x-flame hier trouwens een member....
heb zo trouwens een sterk vermoeden dat dit niet de enige site is die hij geripped heeft...

als je zn guestbook erop naleest zie je duidelijk > mooie site, alleen lijkt hij wel ferm op die van vfx m...

Project Zero

Legacy Member
Volgens my ook jah :)
Ze zien der ook ni erg snugger uit als ge het my vraagt maar kom, geen vooroordele...

Spijtig da er nog zo een valse mense bestaan :sad:

Annyways ik hoop da ze hier nog eens ne keer opduiken en da zkee, g-9 of weetk veel wie hun ens een warning/ban geeft :woohoo:

MVG,
Project Zero

x-flame

Legacy Member
alle kzal mij ook hier maar is komen verontschuldigen

ik heb voor deze site het ontwerp aan iemand anders overgelaten en enkel het coden voor mijn rekening genomen. blijkbaar is mijn webmaster een ripper kan ik niets aan doen behalve in de toekomst die kerel niet meer te laten doen.

ik vin het ook een spijtige zaak want zelf zou ik ook niet willen dat mijn werk geript word.

ik lees hier dat de site die nu online staat ook gerpit is, dit is zeker niet waar en heb ik ook de uren in gestoken. het is enkel niet zo'n mooi resultaat geworen. het id kwam trouwens grotendeels van deoude site van www.thedeejays.be waar ik medewerker van ben.

maar toch, het is een spijtige zaak dat dit gebeurt is en daarom dat ik het zo snel ongedaan gemaakt heb.
maar ondanks deze snelle verandering blijf ik de zondebok. no offence gaste maar dit is staat volledig los van mijn draaikunsten en die kan men dan niet mee aan de schandpaal hangen

x-flame

Legacy Member
Oblivion zei:
als je zn guestbook erop naleest zie je duidelijk > mooie site, alleen lijkt hij wel ferm op die van vfx m...

ik zie nu naar wat je verwijst, sorry dit is omdat ik haar meerdere url's gegeven had en die verwijzen allemaal naar dezelfde pagina. en aangezien die niet te snugger is snapte ze het niet volledig. even ter verduidelijking dus url 1 was www.fx-crew.cjb.net en de 2e was mijn www.x-flame.be

Oblivion

Legacy Member
x-flame zei:
alle kzal mij ook hier maar is komen verontschuldigen

ik heb voor deze site het ontwerp aan iemand anders overgelaten en enkel het coden voor mijn rekening genomen. blijkbaar is mijn webmaster een ripper kan ik niets aan doen behalve in de toekomst die kerel niet meer te laten doen.

ik vin het ook een spijtige zaak want zelf zou ik ook niet willen dat mijn werk geript word.

ik lees hier dat de site die nu online staat ook gerpit is, dit is zeker niet waar en heb ik ook de uren in gestoken. het is enkel niet zo'n mooi resultaat geworen. het id kwam trouwens grotendeels van deoude site van www.thedeejays.be waar ik medewerker van ben.

maar toch, het is een spijtige zaak dat dit gebeurt is en daarom dat ik het zo snel ongedaan gemaakt heb.
maar ondanks deze snelle verandering blijf ik de zondebok. no offence gaste maar dit is staat volledig los van mijn draaikunsten en die kan men dan niet mee aan de schandpaal hangen

correctie
ik zeg niet hij IS geripped,
ik zeg het zou me niets verbazen, afgaande op een opmerking in je guestbook
in alle geval, of het nu uw ripwerk is of niet (dat staat hier nu even niet ter discussie)... weet dat je je op glad ijs begeeft en je dit een ferme smak geld zou kunnen kosten... (ik verwijs hiervoor naar mn eerste post ...)


*edit* ok lees nu net je laatste post... voor die post in guestbook dan mijn excuses
maar dat kon ik ook niet weten dat het om dezelfde site ging...

x-flame

Legacy Member
mja is geen probleem ze. en ikzelf weet wat plagiaat kan kosten dus ben zelf niet zot genoeg.
wat me wel verbaast is dat m'n webmaster die informatica volgt hem hieraan wel waagt.

carat

Legacy Member
R.E.S.P.E.C.T. voor x-flame! :applause:

Op alle forums is hem zich al persoonlijk komen verontschuldigen!

Grtz :cool:
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan