ptah
Legacy Member
Hallo,
Ik ben vandaag op http://kensheestore.forumakers.com/forum.htm gestuit zeg maar. Op 2 de hands een spel aan het zoeken. De bewuste persoon had die site als webwinkel.
Nu als je wat verder klikt naar http://kensheestore.forumakers.com/trust-label-news-f1/trust-label-t15.htm en naar beneden gaat, hier staat dat 9 lives een partner hiervan is.
PS: Check het logo: aanbevolen door gamers
Mijn vragen zijn:
Is deze te vertrouwen?
En is 9lives inderdaad een handspartner dat garant staat voor de kwaliteit daarvan?
Ik ben vandaag op http://kensheestore.forumakers.com/forum.htm gestuit zeg maar. Op 2 de hands een spel aan het zoeken. De bewuste persoon had die site als webwinkel.
Nu als je wat verder klikt naar http://kensheestore.forumakers.com/trust-label-news-f1/trust-label-t15.htm en naar beneden gaat, hier staat dat 9 lives een partner hiervan is.
PS: Check het logo: aanbevolen door gamers
Mijn vragen zijn:
Is deze te vertrouwen?
En is 9lives inderdaad een handspartner dat garant staat voor de kwaliteit daarvan?
Het zou natuurlijk wel verklaren waarom zijn "link" naar zijn "forum" mag blijven staan in zijn signature.

. Gewoon een teken dat hij daar goede deals heeft gemaakt ofzo?
.