Archief - Gsm-corner.com

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

stokkie19

Legacy Member
hello,

iemand ooit al eens iets gekocht op gsm-corner.com?

die hebben daar aanbiedingen die to good to be true zijn ....
APPLE 2.4 GHz MacBook Wit - Gsm-Corner.com

ook de iphone's en blackberry's staan daar enorm laag geprijsd. Kan echter niet echt iets terug vinden over die mannen.

janman

Legacy Member
Ik heb hun advertenties op kapaza ook zien staan, in het bijzonder de Macbook. Blijkbaar kan je enkel afhalen, enkel bij meer dan 5000 euro afhalen. De site ziet er wel professioneel uit.

stokkie19

Legacy Member
ja da vind ik zelf ook, en als je de voorwaarden leest, dan kan je (als je in nederland woont) ook onder rembours bestellen. Daarom dat ik zo twijfel....

paraDOTbe

Legacy Member
Net ff de livechat gebruikt... :)

Please wait for a site operator to respond.
You are now chatting with 'Mike'

you: Hallo?
Mike: Beste, Waarmee kan ik u van dienst zijn?
you: Ik had een paar vragen
you: aangezien er redelijk veel valse sites zijn, die mensen oplichten...
you: Ik kan bv. nergens een KvK nummer vinden...
you: ??
Mike: U kunt het navragen aan onze sales team die weten der meer over ik heb de bevoegdheid niet om zulke details te delen. [email protected]
Mike: Heeft u nog andere vragen?
you: KvK hoort voor elke burger zo te vinden te zijn op de site... ;) Maar laat maar zitten, vind het een beetje raar zo!!
you: Groeten :)

Voor de rest vind ik ook geen shopreviews op tweakers.net, dus zal wel zeer jong bedrijf zijn, maar dit sluit ook geen twijfel uit... ;) Voor de rest zijn zulke forward telefoonnummers ook erg louch...

Telefonisch contact:
Nederland: 0900-5577552 toestelnummer 7811 (70cpm)
Belgie: 0907-40185 toestelnummer 9031 (150cpm)

//edit: site professioneel? Dat is maar ne standaard template van de software ;) Zie website ervan @ http://www.interspire.com/shoppingcart/

Pr3D@t0r

Legacy Member
Ik twijfel er sterk aan dat het te vertrouwen is.
Ik heb er een aantal smartphones gezien die maar bijna de helft kosten dan in de meeste winkels.
Ik geloof niet dat ze die toestellen 200 euro of meer goedkoper kunnen aanbieden en dan zelf nog winst maken.

Ik zou het alleen maar overwegen als je kan afhalen en ter plekke betaalt zonder voorschot.
dan kan het nog testen ook.

Omni

Legacy Member
janman zei:
Ik heb hun advertenties op kapaza ook zien staan, in het bijzonder de Macbook. Blijkbaar kan je enkel afhalen, enkel bij meer dan 5000 euro afhalen. De site ziet er wel professioneel uit.

Inkoopactie organiseren op het forum voor 5000euro en dan met zen allen naar daar om te betalen :D I'm in !

stokkie19

Legacy Member
we zullen wel 12 kopers vinden zeker voor een macbook aan 450eur?

paraDOTbe

Legacy Member
Tja, en dan kom je daar aan en kan je onder bedreiging van een vuurwapen alle centjes afgeven... Zal ook niet de eerste keer zijn dat dat gebeurd in nl! :niceone: Daarom dat je waarschijnlijk pas vanaf zo'n groot bedrag mag komen afhalen. Het rare is dat er ook geen huisnummer bij het adres staat. Brinckhorstlaan is idd wel een industrieterrein enzo, ik kom zelf van Den Haag. Dus dat daar hun opslagplaats is, kan wel kloppen. Teveel dinges op die site om twijfels over te hebben... :)

grtz

eapresley2

Legacy Member
Registrant:
None
Marco Dietrich (@gmail.com)
amsterdam
noord holland,1234AB
NL
Tel. +31.0612345678

Creation Date: 18-Aug-2009 Expiration Date: 18-Aug-2010

site staat nog maar net online

Pr3D@t0r

Legacy Member
Ik heb eens een mail gestuurt.
Ze hebben gestuurt dat wanneer je voor een bedrag vanaf 5000euro
bestelt, dan nemen ze contact met je op om af te spreken.
Er dient een voorschot van 10% vooraf betaalt te worden, de rest word terplekke contant betaalt.

Che Guevara

Legacy Member
zo fake als het maar fake kan zijn

zelfs niet de moeite doen om ne normale telefoonnr te geven 12345678 hehe
zullen rap door de mand vallen

FEW

Legacy Member
voorschot van 10% = 500euro, gemakkelijk verdient als het scam is :) dat is vaak ook de reden dat ze zo hoge bedragen vragen, zodat ze het voorschot telkens kunnen krijgen.

Yones

Legacy Member
staat nog vol met spellingsfouten:

Bij orders boven de 5000€ maken we een afhaalafspraak waarbij u de producten kunt ophalen uit ons Opslagplaats voor grote orders kunt u contact opnemen met ons sales afdeling

WIJ WENSEN U VEEL PLEZIER MET DE PRODUCT(EN) DAT U BIJ ONS BESTELD HEEFT

en zo staat het er vol van...

kennyf

Legacy Member
Denk dat de site al offline gehaald is
Was dus wss wel een scam...

Geert062

Legacy Member
Ik heb er Zaterdag voor 189 een Samsung NC10 NL en heb hem vandaag keurig ontvangen direct een iPhone bestelling geplaats ff kijken wat het gaat worden.

Geert062

Legacy Member
Cirja zei:
Ja natuurlijk jonge :p
Hopen dat ik de iPhone ook snel geleverd krijg. Voor de iPhone ben ik eerder al eens opgelicht hopen dat dit anders gaat uitpakken.

Hekje#

Legacy Member
Het valt niet op hoor...

Je komt je speciaal registreren om dat even te melden ? Je bent wss de beheerder van de site enzo :)

Geert062

Legacy Member
Nou voordat je een bestelling plaats ga je wel op google zoeken. Nadat ik echter het bedrag heb overgemaakt kwam ik deze forum tegen en wou het even met jullie delen. Is dat fout dan?
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan