Archief - gsmsensation.com : oplichters

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

StanTem

Legacy Member
Mir85 zei:
Yoshi en StanTem,
Praten praten,, kunnen jullie niets beters dan achter mij rug om praten net een stelletje wijfjes uit de verzorgingstehuis..
Minou trek je niks aan van deze lui ze hebben niets beters te doen, ze schrijven waarschijnlijk uit een bejaardetehuis.
Kom mij niet beschuldigen met je werkt voor zus of zo bedrijf, ik ben zelf studente had een ipad nodig voor mijn studie en heb die gelukkig verkregen voor derest vindt ik het niet al te interessant hiero.
Moet je de MediaMarkt of de AppleStore bezichtigen indien je zo achterdochtig bent van aard. Minou komt goed meid. Ik hoop dat je morgen je product kunt bemachtigen. en/of maandag uiteraard

Daarom dat de mails identiek zijn als bij de fake winkels die vermeld staan op volgende link.
https://www.beyondgaming.be/archive/algemene-info-discussies.25/pas-op-valse-webshops.842725

Wij schrijven misschien vanuit het bejaardentehuis, maar wij kunnen tenminste schrijven. Studeer jij nog maar wat verder, want zo te lezen is het nog lang nodig.

Trouwens, op de homepage staan verschillende betaalmethoden, maar als je een bestelling plaatst, kan je enkel betalen met vooruitbetalen, dus niet met PayPal, Visa of Mastercard zoals op de homepage vermeld staan, professioneel is dit zeker niet.

De website heeft ook maar 50 pageviews per dag, en dat voor een webwinkel?

Deze site is trouwens identiek hetzelfde opgebouwd zoals indertijd advantagecorner.com, welke ook een fake-website was.
En nogmaals, heb jij ergens een btw-nummer gevonden?
Desnoods mail ik eens naar de economische inspectie of ecops, eens zien wat er dan gebeurt.
Genoeg feiten om ervan uit te gaan dat dit echt niet mogelijk is.

YoSHi

Legacy Member
Ik kan StanTem alleen maar gelijk geven...

Anyway, ik moet door nu Mir, in het bejaardentehuis wordt het internet namelijk al afgesloten om 22u. Tot morgen!

StanTem

Legacy Member
YoSHi zei:
Ik kan StanTem alleen maar gelijk geven...

Anyway, ik moet door nu Mir, in het bejaardentehuis wordt het internet namelijk al afgesloten om 22u. Tot morgen!

Hier pas om 22u30 maar moet ook weg, vals gebit gaan poetsen en mijn pamper aandoen voor ik ga slapen.

Xylan

Legacy Member
Ipad voor je studies?

Je maakt "dt" fouten en kan haast geen zin correct schrijven.

Je zou je geld beter steken in een taalcursus schrijven en lezen.

Plato

Legacy Member
www.gsmsensation.com is duidelijk een scam zoals eerdere van die fake shops. NIET bestellen, je bent zeer zeker je geld kwijt. Ik heb de hoster aangeschreven met melding daarvan.

Fella

Legacy Member
Mir85 zei:
Yoshi en StanTem,
Praten praten,, kunnen jullie niets beters dan achter mij rug om praten net een stelletje wijfjes uit de verzorgingstehuis..
Minou trek je niks aan van deze lui ze hebben niets beters te doen, ze schrijven waarschijnlijk uit een bejaardetehuis.
Kom mij niet beschuldigen met je werkt voor zus of zo bedrijf, ik ben zelf studente had een ipad nodig voor mijn studie en heb die gelukkig verkregen voor derest vindt ik het niet al te interessant hiero.
Moet je de MediaMarkt of de AppleStore bezichtigen indien je zo achterdochtig bent van aard. Minou komt goed meid. Ik hoop dat je morgen je product kunt bemachtigen. en/of maandag uiteraard

Jij bent een student(e)? Dat zou ik althans niet denken als ik jou berichten hier lees.
Mensen die naïf genoeg zijn om ook nog maar te denken van daar iets te bestellen, niet doen.

Plato

Legacy Member
Ik vermoed dat Mir85 en Minou1993 de oplichter zelf zijn :) Toeval he, originele namen zo, komen zomaar uit de lucht vallen ook om wat reclame te maken voor een valse webshop.

Plato

Legacy Member
Kans is groot dat Minou morgen meldt dat ze haar iphone ontvangen heeft ;)

Domain Name: GSMSENSATION.COM
Created on: 08-Mar-12 Expires on: 08-Mar-13
Last Updated on: 08-Mar-12

Administrative Contact:
Private, Registration GSMSENSATION.COM@[B]domainsbyproxy.com[/B]
Domains By Proxy, LLC
DomainsByProxy.com
15111 N. Hayden Rd., Ste 160, PMB 353
Scottsdale, Arizona 85260
United States

met andere woorden, extra maatregel (naast het ontbreken van alle adres- en contactgegevens, btwnr, kvk, keurmerk etc. op de website) om anoniem te blijven. Voor wie nog twijfelt.

StanTem

Legacy Member
Heb gisteren nog melding gedaan bij eCops, ben benieuwd of het wat gaat uitmaken.

YoSHi

Legacy Member
Plato zei:
Ik vermoed dat Mir85 en Minou1993 de oplichter zelf zijn :) Toeval he, originele namen zo, komen zomaar uit de lucht vallen ook om wat reclame te maken voor een valse webshop.

Had dit ook al gedacht, maar wou het niet neerschrijven in het geval ik toch fout zou zijn…
Iemand beschuldigen van oplichting is natuurlijk geen kleintje indien je werkelijk int zak bent gezet.

Sick online scam here! Als de oplichter(s) zich hier al komen registreren…

Kan een mod geen IP check doen en checken op dubbelaccounts ofzo?

Nochnoii

Legacy Member
Wow, wat een aanbiedingen, 't is zowaar een steal! Ik hebt geleik die hele winkel opgekocht om die iPhones daarna voor meer geldt te verkoopen.

:ironic:

Kwertie

Legacy Member
Er is niet direct iets dat erop wijst dat het hier om dezelfde personen gaat. Wel kan ik de mensen die twijfelen alleen maar aanmoedigen kritisch te zijn. Als we ongelijk hebben, des te beter, maar aan adres, BTW/KVK nummer en dergelijke moeten er mijns inziens zeker altijd op terug te vinden zijn, anders koop ik liever niet op zo'n sites.

Digishine

Legacy Member
toch altijd grappig die site's effen paypal,visa,mastercard bij zetten maar gekunt het alleen via overschrijving betalen :')

fraCk

Legacy Member
Kwertie zei:
Er is niet direct iets dat erop wijst dat het hier om dezelfde personen gaat. Wel kan ik de mensen die twijfelen alleen maar aanmoedigen kritisch te zijn. Als we ongelijk hebben, des te beter, maar aan adres, BTW/KVK nummer en dergelijke moeten er mijns inziens zeker altijd op terug te vinden zijn, anders koop ik liever niet op zo'n sites.
IP Adressen?

Een simpele google search op een IP adres kan vaak wonderen doen..

En NL zit VOL VOL VOL oplichters (opgelichtopinternet.nl), dus die persoon die de ipad "ontvangen" heeft zit hier waarschijnlijk zelf achter (zegt al genoeg over de intelligentie van die persoon). Iedereen weet dat die ipad nooit is verstuurd.

Trouwens, als je een bankoverschrijving doet, zie je dan ook de naam van de ontvanger of is dit niet altijd?
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan