Mapogo
Legacy Member
Hallo,
Even jullie mening nodig over volgende website :
Mooi design
Prijzen lijken me te mooi om waar te zijn. Volgens de site kan ik niet teveel afleiden, maar ziet er me allemaal wel legaal uit. Persoon heeft verschillende websites, adresgegevens die lijken te kloppen, terugvindbaar op facebook en netlog. Enkel de prijzen zien er iets te scherp uit, zeker vergeleken met andere webshops.
Omschrijving en fotos lijken verdacht veel op volgende site :
http://www.aplusdesign.eu/webshop-cat.asp?cat=6&t_id=1
Productaanbod ook.
Heb ondertussen tuurlijk al een mailtje gestuurd om te vragen of de meubels te bezichtigen zijn, maar waarschijnlijk niet aangezien het een webshop only is.
Indien het zou gaan om een oplichter en je betaalt met paypal, is het dan zo dat je het geld makkelijk terug kan vorderen?
Iemand die dit kan ontkrachten op het eerste zicht?
.
Mvg,
Rob
Even jullie mening nodig over volgende website :
Mooi design
Prijzen lijken me te mooi om waar te zijn. Volgens de site kan ik niet teveel afleiden, maar ziet er me allemaal wel legaal uit. Persoon heeft verschillende websites, adresgegevens die lijken te kloppen, terugvindbaar op facebook en netlog. Enkel de prijzen zien er iets te scherp uit, zeker vergeleken met andere webshops.
Omschrijving en fotos lijken verdacht veel op volgende site :
http://www.aplusdesign.eu/webshop-cat.asp?cat=6&t_id=1
Productaanbod ook.
Heb ondertussen tuurlijk al een mailtje gestuurd om te vragen of de meubels te bezichtigen zijn, maar waarschijnlijk niet aangezien het een webshop only is.
Indien het zou gaan om een oplichter en je betaalt met paypal, is het dan zo dat je het geld makkelijk terug kan vorderen?
Iemand die dit kan ontkrachten op het eerste zicht?
.Mvg,
Rob
Hopelijk is het design van hun meubels heel wat beter dan dat van hun site,want dear god 