Archief - wholesale gedoe

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

SpiderRS

Legacy Member
heb ik toegevoegd en zij is zeer behulpzaam maar is het te vertrouwen dat is de vraag
heb niet veel goesting om iets te kopen van 150€ en dan blijkt dat het niet verstuurd word
nu vraag ik meningen :-) voor de stap te zetten

SpiderRS

Legacy Member
ze wilt geen paypal en geen betaling met visa
ze wilt via overschrijving
en vertrouw de zaak eigenlijk ook niet maar moest het waar zijn er staat mooi stuff tussen

swuis

Legacy Member
WHOIS information for: shop686.com:

[whois.enom.com]
=-=-=-=
Visit AboutUs.org for more information about shop686.com
AboutUs: shop686.com

Registration Service Provided By: Honest Wisdom,Inc
Contact: [email protected]
Visit: http://www.thesinodns.com

Domain name: shop686.com

Registrant Contact:

he xiansheng ([email protected])
+299.4087659904
Fax:
West Century Boulevard Inglewood, CA 16783
Los Angeles, CA 95052-8119
US

Administrative Contact:

he xiansheng ([email protected])
+299.4087659904
Fax:
West Century Boulevard Inglewood, CA 16783
Los Angeles, CA 95052-8119
US

Technical Contact:

he xiansheng ([email protected])
+299.4087659904
Fax:
West Century Boulevard Inglewood, CA 16783
Los Angeles, CA 95052-8119
US

Status: Locked

Name Servers:
dns1.name-services.com
dns2.name-services.com
dns3.name-services.com
dns4.name-services.com
dns5.name-services.com

Creation date: 30 Jun 2007 04:10:04
Expiration date: 30 Jun 2008 04:10:04
=-=-=-=
The data in this whois database is provided to you for information
purposes only, that is, to assist you in obtaining information about or
related to a domain name registration record. We make this information
available "as is," and do not guarantee its accuracy. By submitting a
whois query, you agree that you will use this data only for lawful
purposes and that, under no circumstances will you use this data to: (1)
enable high volume, automated, electronic processes that stress or load
this whois database system providing you this information; or (2) allow,
enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited,
commercial advertising or solicitations via direct mail, electronic
mail, or by telephone. The compilation, repackaging, dissemination or
other use of this data is expressly prohibited without prior written
consent from us.

We reserve the right to modify these terms at any time. By submitting
this query, you agree to abide by these terms.
Version 6.3 4/3/2002

Verio Inc. - Growing Your Business, One Click At A Time

Macdude

Legacy Member
2280€ voor nen R1 yeah right dat ding kost hier 12500 a 13000€

SpiderRS

Legacy Member
dat zei ik ook al en de uitleg was dat de lonen en leefomstandigheden lager liggen dan hier daarmee dat de prijzen zo laag zijn


die site lijk mij beter of niet ?http://www.ebyyy.com

Krulle

Legacy Member
omdat de lonen en leefomstandigheden ginder lager liggen hebben de meeste mensen dat daar allemaal niet


als je het echt gelooft probeer dan eens :) laat weten hoe het afloopt

PsYmon

Legacy Member
Jongen, dat is allemaal oplichterij, gebruik toch effe uw verstand :)

swuis

Legacy Member
Western Union: www.westernunion.com
First Name: Yan
Last Name: Lv
Full Name: Yan(first name) Lv(last name)
City: BeiJing
Country: China
Address:Room 1106,Zhongguancun mansion ,Hai Dian District BeiJing 100021 China

EDIT:

keb met da msn adres zitten msnen en keb zo gezegd da iedereen ier denkt dat dat fake is, en dak et wel vertrouwde maar of er geen mogelijkheid was om te betalen na ontvangst. En na 10 minuutjes ben ik er al in geslaagd om 50/50 te betalen. de helft voor ontvangst en de twede helft na ontvangst. Wat denken jullie ervan? te vertrouwen?

Grtz

Hatchetman

Legacy Member
Yea right ze kunne ook zegge 10% op voorhand en 90% na ontvangst geloof je het dan zeker?
Als ze je 50 % kunnen afzetten is het niet zoveel ofwat?
Dat blijft pure winst voor hun.
Gelijk al zoveel gezegd is als het te mooi lijkt om waar te zijn is het meestal ook zo,en vooral op inet....

Rimpel

Legacy Member
SpiderRS zei:
ze wilt geen paypal en geen betaling met visa
ze wilt via overschrijving
en vertrouw de zaak eigenlijk ook niet maar moest het waar zijn er staat mooi stuff tussen

nochtans staat er wel een paypal logo op die site :confused:

GaMe®

Legacy Member
Omfg wat een scam..
Overlaatst nog op het nieuws dat maar meer en meer mensen in't zak gezet worden op internet..
Niet verwonderlijk als mensen op zulke sites gaan kopen.

edit:
http://www.fraudwatchers.org/forums/showthread.php?t=7630&page=2

Zeker en vast scam dus.
Heb die kerel ook eens toegevoegd op msn, gwn om es te zien of dat ze mij zouden kunnen afzetten :p
En omfg, die heeft als foto zo'n chinees topmodel, en dan zegt ze dat ze als vertaler van het bedrijf werkt :rofl:
Laat me niet lachen.. Het is echt erg als je dit allemaal kan vertrouwen :p

Dennoman

Legacy Member
Mjah, lol, handig, een beetje Chinees kunnen :p
De naam van de zaakvoerder is "He Xiansheng"
To the untrained eye een gewone Chinese naam, ware het niet dat die zijn "naam" gewoon "meneer He" betekent :p

Huasheng

Legacy Member
Dennoman zei:
Mjah, lol, handig, een beetje Chinees kunnen :p
De naam van de zaakvoerder is "He Xiansheng"
To the untrained eye een gewone Chinese naam, ware het niet dat die zijn "naam" gewoon "meneer He" betekent :p
:lol: ... Ik vind dit grappig.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan