Archief - www.8games.be ervaringen?

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Jenthe

Legacy Member
In mijn eindeloze zoektocht naar games stootte ik op deze website: www.8games.be. Ik ben van plan Overlord die in aanbieding staat te kopen, maar ik vroeg mij af of iemand al ervaringen met deze website had?

Alvast bedankt!

Jenthe

Legacy Member
Vivalavida? Als je een beetje beter uit je doppen keek zag je dat ik geregistreerd werd op 22/04/09, 6 goede deals heb gehad en 110 berichten (Oké, niet zoveel maar kom ;)) geplaatst heb, dus niet van 'speciaal geregistreerd'...

VivaLaVida.

Legacy Member
Euhm, dat ben ik niet hoor :)

Gewoon genoemd naar een album van Coldplay, maar goed.

Jenthe

Legacy Member
Jongens ik ben niet meer mee hoor, ik weet niet wat Vivalavida hiermee te maken heeft. Gewoon on-topic houden lijkt mij een goed idee ;).

Yones

Legacy Member
Jenthe zei:
Vivalavida? Als je een beetje beter uit je doppen keek zag je dat ik geregistreerd werd op 22/04/09, 6 goede deals heb gehad en 110 berichten (Oké, niet zoveel maar kom ;)) geplaatst heb, dus niet van 'speciaal geregistreerd'...

huh? er had iemand een bericht geplaatst juist onder dat van de TS

iets in de aard van "Beste, ik heb al enkele keren besteld bij deze schop en alles was in orde..."

maar dat is nu blijkbaar verwijderd...

Jenthe

Legacy Member
$t0n3d zei:
huh? er had iemand een bericht geplaatst juist onder dat van de TS

iets in de aard van "Beste, ik heb al enkele keren besteld bij deze schop en alles was in orde..."

maar dat is nu blijkbaar verwijderd...

Nu snap ik je reactie, ik dacht dat je het tegen mij had. Sorry dan voor de 'uitbundige' reactie :$.

Edit: blijkbaar is onze VivaLaVida al banned ;).

Jenthe

Legacy Member
Heb het er besteld en is vandaag gewoon toegekomen, lijkt me dus wel betrouwbaar.

Orph4nus

Legacy Member
G2PLAY.net
deze site is wel betrouwbaar. Wel krijg je enkel key en niet een doos ofzo. xD
Maar de prijs is dan ook erg goedkoop.

Yones

Legacy Member
Jenthe zei:
Heb het er besteld en is vandaag gewoon toegekomen, lijkt me dus wel betrouwbaar.

damn, meende da? die site ziet er echt zo fake uit als maar kan zijn, vreemd.... ma bon ge hebt u spel ;)

Whitenoiz

Legacy Member
$t0n3d zei:
damn, meende da? die site ziet er echt zo fake uit als maar kan zijn, vreemd.... ma bon ge hebt u spel ;)

ik heb er gisteren ook overlord op besteld :) morgen es zien of het spel toekomt

Whitenoiz

Legacy Member
ok, ik heb dus effectief vrijdag overlord perfect ontvangen :)
wss een grote inkoopactie ofzo gedaan...mss daarmee maar een louch uitziende site?

Jessed

Legacy Member
Wat was de prijs van overlord? Site lijkt niet meer te werken...
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan