Archief - gsmsensation.com : oplichters

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

fraCk

Legacy Member
IceMaN.* zei:
Dat klopt niet imo.
Van Gmail krijg ik ook altijd het IP Adres van "Google" als ik een trace doe..
Waar moet ik zijn?


x-store-info:sbevkl2QZR7OXo7WID5ZcVBK1Phj2jX/ Authentication-Results: hotmail.com; sender-id=pass (sender IP is 209.85.210.68) [email protected]; dkim=pass header.d=gmail.com; x-hmca=pass X-SID-PRA: [email protected] X-SID-Result: Pass X-DKIM-Result: Pass X-Message-Status: n:0:n X-AUTH-Result: PASS X-Message-Delivery: Vj0xLjE7dXM9MDtsPTA7YT0xO0Q9MTtHRD0xO1NDTD0w X-Message-Info: gamVN+8Ez8V+RHg+F+brAYohoQx2XPfwj04t7/PKOxsTsnCYZPF8LFWDGHwh0qJZdOgfz1EAziNpeKso6Yl7oo63lulXu0ay64oKwshkxWSzuO5ZLxZhz0MPGlU/OP3Gt9QIdPRGEVw77EtoRzXuXg== Received: from mail-pz0-f68.google.com ([209.85.210.68]) by BAY0-MC3-F33.Bay0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4900); Tue, 5 Jun 2012 12:01:02 -0700 Received: by dakr19 with SMTP id r19so1476400dak.3 for <[email protected]>; Tue, 05 Jun 2012 12:01:02 -0700 (PDT) DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=gmail.com; s=20120113; h=mime-version:in-reply-to:references:date:message-id:subject:from:to :content-type; bh=lyMgbFnqwrqeFEpMx1ZfgdV/cR2SKjP/ZY5vulZJW70=; b=pxvvcJAxVSGuOFhRr5+EKitkkvef8kLpEdJ7OoMC450Om8TUCjAACXoi1qHAHgCZyG O9OWYd0tvLS9Psct7Zb2YN92m0yx5pIeNCkIUKJNykxMOBTjR9RlVyxMRedQiyBfzQc3 T8D9zpS+scmen3FEgx1ne1OIP4qQsIvC1a6rniP93ZjiMj+NpNNDc7r6vWcBXf8sGPv7 aA6n/5pH9AtdNltRYUQYTpaIvwGc7sMxW37Uv1b1ReXJ+7JdYa9JmEmAfRRk8Ldt8Q09 Iutzm5zzzVaA5pK6kDjn21YycGSuPIMkbOJa5bUjWHY/4h4nJvDsIdq8uU53/TFXKYg2 BLoA== MIME-Version: 1.0 Received: by 10.68.211.232 with SMTP id nf8mr14014934pbc.96.1338922862348; Tue, 05 Jun 2012 12:01:02 -0700 (PDT) Received: by 10.68.194.7 with HTTP; Tue, 5 Jun 2012 12:01:02 -0700 (PDT) In-Reply-To:
<[email protected]> References:
<[email protected]> Date: Tue, 5 Jun 2012 22:01:02 +0300 Message-ID:
<CAKWnmyWu8UJXwWNrWXfE97hVWa9BfNpG6AucNZnFEeEaviEL7g@mail.gmail.com>
Subject: Re: Reactie op Canon Eos 7D body From: Marissa van der Linde <[email protected]> To: Jef <[email protected]>
Content-Type: multipart/alternative; boundary=e89a8fb2085e97889204c1be452f Return-Path: [email protected] X-OriginalArrivalTime: 05 Jun 2012 19:01:02.0601 (UTC) FILETIME=[8D505F90:01CD434D]

Cerv.Be

Legacy Member
Hmm, net nog even getest en is inderdaad waar wat jij zegt. Dacht dat ik vroeger eens een IP had opgespoord van een gmail adres. :unsure:

Godzilla*Akira

Legacy Member
Zo moeilijk kan dat toch niet zijn voor de politie? Kunnen dat toch gewoon traceren via bankrekening?

chrismir

Legacy Member
Verdorie ik was er ook bijna ingelopen na het reagaren op een zoekertje op 2dehands.be :

Ik bedankt u zeer voor de interesse dat u onlangs heeft vertoond in mijn iPad3.
De Apple iPad 3 Wifi 32GB dat ik aanbood is vandaag na middag opgehaald door zijn nieuwe eigenaar.
Ik wil u zeker niet teleur stellen daarom dat ik u dit mail verstuur


Bij de iPad 3 was er een factuur aanwezig van


GsmSensation.com


Ik zelf heb de site bezocht en de Apple iPad 3 Wifi 32GB wordt er nog steeds aangeboden,
Ze vermelden er wel bij dat het gaat om een tijdelijke actie,
De Apple iPad 3 Wifi 32GB wordt op het moment aangeboden voor 449 Euro.


Ik hoop dat u door middel van deze tip alsnog een kunt aanschaffen,


Met vriendelijke groet,
Marissa van der Linde

Plato

Legacy Member
Godzilla*Akira zei:
Zo moeilijk kan dat toch niet zijn voor de politie? Kunnen dat toch gewoon traceren via bankrekening?

Dat is de rekening van een derde die al dan niet tegen betaling een rekening opent voor de oplichter, en hem z'n bankkaart en pincode geeft. In principe zijn die lui medeplichtig, dat wel.

hey69

Legacy Member
SiM0 zei:
Wow, nooit gedacht dat die oplichters nog zoveel moeite zouden doen om toch maar iemand extra te kunnen oplichten. Da's echt gewoon zielig. En nie om 'racistisch' te doen eh (Ben ik ook nie, heb ook buitelanders als vrienden), ma het is toch weer iemand met vermoedelijke een turkse afkomst he...

weer? ben meer door belgen dan door allochtonen in de zak gezet (of poging tot)

SiM0

Legacy Member
hey69 zei:
weer? ben meer door belgen dan door allochtonen in de zak gezet (of poging tot)


Was misschien wat kort door de bocht, maar in mijn ervaring ben ik al vaker int zak (bijna) gezet door allochtonen. ;)

fraCk

Legacy Member
En het bedrag loopt op..

Het totale aantal bekende gedupeerden is 11.
Het totale schadebedrag is &#8364; 4.358,00

Digishine

Legacy Member
en de site is plat.

Kwou juist nog zo'n iphone kopen :(

nonedeju

Plato

Legacy Member
mooi! Nu dit overblijfsel ook nog: AdvantageCorner.com
Is de eerste uit de reeks van die sites. Staat ook bij GoDaddy, ik heb hen mails gestuurd er over maar blijkbaar kijken ze er alleen naar op politieverzoek.

Digishine

Legacy Member
één raad dat ik de mensen geef is altijd zie je een site die verdachte prijzen geeft. Probeer op https://domeinnaam.tld te gaan als je een groen symbooltje krijg in je browser gaat het om een legit bedrijf zoniet is het verdacht.

Nochnoii

Legacy Member
voila net ne BB op advantagecorner besteld, mss krijg ik m wel :p

Digishine

Legacy Member
tE2V1.png


AUB hé... als je mense wilt frauderen doe het dan teministe profesioneel hé.

R3L4X

Legacy Member
YoSHi zei:
Waarschijnlijk gaat het hier over ElectroGarant.com ?
Is ook al gemeld geweest in Plato's topic

Die site ziet er zo goedkoop uit hé, je ziet de pixels in hun logo zelfs.

Raar dat mensen geloven dat ze echt voor 200 euro minder dan ergens anders een gsm kunnen kopen.

StanTem

Legacy Member
Deze staat idd al in die thread.

Van zodra er een site offline wordt gehaald, staat er al een nieuwe klaar.
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan