Archief - gsmsensation.com : oplichters

Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.

Plato

Legacy Member
Vanavond zag ik op 2ehands.be een Canon 7d + 18-135mm lens voor €800. Dat is ie zonder twijfel, dacht ik. Dus, even naar gemaild en hier het bekende antwoord:
Marissa van der Linde [[email protected]] Ik bedankt u zeer voor de interesse dat u onlangs heeft vertoond in mijn Canon EOS 7D.
De Canon EOS 7D dat ik aanbood is vandaag na middag opgehaald door zijn nieuwe eigenaar.
Ik wil u zeker niet teleur stellen daarom dat ik u dit mail verstuur

Bij de Canon EOS 7D was er een factuur aanwezig van

GsmSensation.com

Ik zelf heb de site bezocht en de Canon EOS 7D wordt er nog steeds aangeboden,
Ze vermelden er wel bij dat het gaat om een tijdelijke actie,
De Canon EOS 7D wordt op het moment aangeboden voor 879 Euro.

Ik hoop dat u door middel van deze tip alsnog een kunt aanschaffen,

Met vriendelijke groet,
Marissa van der Linde
Gelukkig zijn ze vrij vlot tegenwoordig daar om die zoekertjes te verwijderen.

Cleanex

Legacy Member
Marissa van der Linde [email protected]

22:45 (15 uren geleden)
aan mij

Ik bedankt u zeer voor de interesse dat u onlangs heeft vertoond in mijn iPhone 4S 16GB.

De Apple iPhone 4S 16GB dat ik aanbood is vandaag na middag opgehaald door zijn nieuwe eigenaar.

Ik wil u zeker niet teleur stellen daarom dat ik u dit mail verstuur

Bij de Apple iPhone 4S 16GB was er een factuur aanwezig van

GsmSensation.com


Ik zelf heb de site bezocht en de Apple iPhone 4S 16GB wordt er nog steeds aangeboden,

Ze vermelden er wel bij dat het gaat om een tijdelijke actie,

De Apple iPhone 4S 16GB wordt op het moment aangeboden voor 379 Euro.


Ik hoop dat u door middel van deze tip alsnog een kunt aanschaffen,


Met vriendelijke groet,

Marissa van der Linde




haha, ik reageerde er iets luchtigs op, en dit kreeg ik daarna als antwoord



Marissa van der Linde [email protected]
14:06 (39 minuten geleden)
aan mij

en ik heb robocop verwittigd die je zodalijk gaat uitschakelen :)))))))))

Cleanex

Legacy Member
een nieuw mailke gekregen ^^




Marissa van der Linde



15:18 (20 minuten geleden)

aan mij

jullie doen je best maar hhahahaha, ik ben ergens op eiland zover van jullie dat wanneer daar dag is hier nacht :)))))))
dus zeg maar tegen al die leden dat ze heel erg lang mogen zoeken en toch zonder resultaat zullen uitkomen.

Door jullie toedoen neit cel in vliegen maar rijker worden zul je bedoelen hahahaha , idiote belg

fraCk

Legacy Member
Heb je een IP adres? Als ze dom genoeg is weten we welk eiland. :D

Plato

Legacy Member
na bekijken van de berichtkop en nazoeken van het ip (85.17.66.185) kom ik terecht bij d-cube Amsterdam. Hostingbedrijf. Ik las ergens dat gmail nooit het ip adres van de afzender mee stuurt, maar dat snap ik dan niet hoe die mail wel via d-cube gaat.

Plato

Legacy Member
Ik zie dat op opgelichtopinternet.nl er eindelijk wat gedupeerden zich verzamelen, zodat de politie er iets mee kan gaan doen.

The_Cat

Legacy Member
Ik snap eigenlijk niet dat mensen websites niet eerst controleren ><
Als ik iets wil bestellen op een webshop google ik er eerst eens achter, kijk eens op die website van opgelichtopinternet en vervolgens kijk ik of die wel alles aanwezig heeft van gegevens.

En vaak is het nog zo, als het te goed is om waar te zijn is het ook zo niet. Een beetje gezond verstand op internet ontbreekt precies soms wel bij wat mensen :p

FlameDB

Legacy Member
volgens mij is dat gewoon één gast, die effectief wel ergens int buitenland zit. Wel zielige praktijken. En MEGA opvallend die gesprekken dat hij (of zij?) hier komt voeren tegen zichzelf. "Maak je geen zorgen Mir meisje, alles komt goed, niets geloven van die lui hier".

Swagger

Legacy Member
zielig misschien wel, maar wss ook wel waarheid.

de kans dat ze hem pakken is zeer klein, dergelijke zaken boeit de flikken nu eenmaal niet.

The_Cat

Legacy Member
Mja vooral omdat ge vaak zit dat het dezelfde zijn die terugkomen met een andere naam :/

Deathkraft

Legacy Member
Vandaag gereageerd op een HTC One X advertentie op tweedehands, en ja hoor, zelfde mailtje gehad :)

Ik bedankt u zeer voor de interesse dat u onlangs heeft vertoond in mijn HTC one x.
De HTC one x dat ik aanbood is vandaag na middag opgehaald door zijn nieuwe eigenaar.
Ik wil u zeker niet teleur stellen daarom dat ik u dit mail verstuur

Bij de HTC one x was er een factuur aanwezig van

www.gsmsensation.com

Ik zelf heb de site bezocht en de HTC one x wordt er nog steeds aangeboden,
Ze vermelden er wel bij dat het gaat om een tijdelijke actie,
De HTC one x wordt op het moment aangeboden voor 349 Euro.

Ik hoop dat u door middel van deze tip alsnog een kunt aanschaffen,

Met vriendelijke groet,
Marissa van der Linde

fraCk

Legacy Member
Het totale aantal bekende gedupeerden is 7, en het totale aantal aangiften is 2.
Het totale schadebedrag is € 2.643,00,
Het archief is een bevroren moment uit een vorige versie van dit forum, met andere regels en andere bazen. Deze posts weerspiegelen op geen enkele manier onze huidige ideeën, waarden of wereldbeelden en zijn op sommige plaatsen gecensureerd wegens ontoelaatbaar. Veel zijn in een andere tijdsgeest gemaakt, al dan niet ironisch - zoals in het ironische subforum Off-Topic - en zouden op dit moment niet meer gepost (mogen) worden. Toch bieden we dit archief nog graag aan als informatiedatabank en naslagwerk. Lees er hier meer over of start een gesprek met anderen.
Terug
Bovenaan