Plato
Legacy Member
Nieuwe: http://suntech-store.com/index.php. Oplichters.
Volg de onderstaande video om te zien hoe je onze site als web-app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Elegance zei:
Staat er mooi te prijken "veilig betalen via ideal" maar ik vermoed dat dit wegens een technische storing niet mogelijk gaat zijn 


Hun btw nr klopt wel maar er is geen KVK nr te vinden op hun site, ook geen keurmerken. Het adres is een kantoren/winkelcomplex waar dus veel bedrijven hun zetel hebben. Ik betwijfel dat deze winkel daar werkelijk een kantoor zou hebben.Mégane zei:Iemand ervaring met www.tech2go.be ?
Een collega heeft daar iets gekocht en wordt al 2 weken aan het lijntje gehouden voor de levering. Afhalen is niet mogelijk, contactadres en telefoon is zo'n virtueel kantoor, en kredietkaart betaling is niet mogelijk ondanks dat het anders aangegeven is op de site.
De prijzen zijn niet spotgoedkoop maar ik heb er althans geen goed gevoel bij.

Je moet niet naar Brussel gaan, ze zitten in Kortrijk: Noord: bedrijfsinformatie, kerncijfers en ratio'sPlato zei:lijkt wel veel op de websites die hier geseind zijn.
4) naam vh bedrijf is "Noord", gevestigd in Brussel. Probeer dat maar eens te googlenHun btw nr klopt wel maar er is geen KVK nr te vinden op hun site, ook geen keurmerken.
Rockinstinct zei:Ik heb het onderzoek vandaag nog ietwat uitgebreid. Het bedrijf staat geregistreerd, de eigenaars ook, hun activiteitsdomein komt overeen met hetgeen ze verkopen, alle wettelijke documenten zijn steeds in orde,... m.a.w. niets wijst erop dat dit oplichters zijn, en moesten ze het zijn hebben ze veel teveel info over zichzelf prijs gegeven. Ik denk gewoon dat het een klein bedrijf en wat trager werkt. Ikzelf bestelde ook 2 weken geleden, betaling ging via ogone dus verzekerde betaling. Mooi doorgestuurd naar eigen bank dus veilig. Indien ze nu toch oplichters zouden blijken te zijn, is het niet moeilijk hen te pakken.

Rockinstinct zei:Ik heb het onderzoek vandaag nog ietwat uitgebreid. Het bedrijf staat geregistreerd, de eigenaars ook, hun activiteitsdomein komt overeen met hetgeen ze verkopen, alle wettelijke documenten zijn steeds in orde,... m.a.w. niets wijst erop dat dit oplichters zijn, en moesten ze het zijn hebben ze veel teveel info over zichzelf prijs gegeven. Ik denk gewoon dat het een klein bedrijf en wat trager werkt. Ikzelf bestelde ook 2 weken geleden, betaling ging via ogone dus verzekerde betaling. Mooi doorgestuurd naar eigen bank dus veilig. Indien ze nu toch oplichters zouden blijken te zijn, is het niet moeilijk hen te pakken.